Flag til Fest og meget mere.....

Alle lande har deres eget flag, men Flag til fester er noget helt andet.

Der er ikke noget som kan bringe sindene i kog som hvis folk og fjendtligsindene brænder eller "skænder" vores nationalflag, det samme gør sig gældende for alle andre nationaliteter og derfor er flag så populære til markering og fejring af alverdens fester og begivenheder.

Flag kan være mange ting, men de fleste forbinder det nok med et Dannebrog i flagstangen i et dansk kolonihave hus, men der findes flag som markere du er sømand, flag som vimpel, flag til skibe som signalere alle mulige ting, men vi har valgt at have fokus på de flag man kan og bruger mest til livets fester.

Fødselsdags flag i papir:

Vi bruger disse flag alle steder når vi skal holde fødselsdags fest for familien, de kommer i mange forskellige udformninger, de kan fås i A4 flag på pind, som A5 flag på pind, som buffet flag som bruges hvis du skal lave en lækker Italiensk buffet, en flot fransk menu, buffet flag er ca. 5 cm høje med en lille spids pind så du let kan sætte den i maden.

Fødselsdags flag i Plastik:

Somme tider skal der lidt mere hårdføre fødselsdags flag til oppyntning, det kan være at du skal holde selskab i et beboer hus og derfor har brug for at guide dine gæster til stedet, her kan du bruge de flotte plastik flag på pind, som holder længe også i regnvejr, du kan få plastik fødselsdagsflag i A4 størrelse.

 

Papirflag til mange lande:

Måske skal din bedste veninde på sabbat år i USA eller din bedste ven på jord omrejse i meget lang tid, der kan være en lang række grunde til at holde en afskeds fest eller en "velkommen hjem" fest og vi har papir flag til mange af de lande hvor unge mennesker tager hen, der er papirflag på pind til USA, Tyskland, Frankrig og mange andre lande....

Flag guirlander i papir:

 Skal der pyntes op til den store fest eller den lidt mindre fest, så har vi også fødselsdags guirlander i papir til mange forskellige lande. Det kan være du skal bruge en spansk papir guirlande til din restaurant eller en fransk papir guirlande til den flotte buffet i kantinen, hvor der serveres fransk fristelser.
Men flag guirlander i papir kan også bruges til store begivenheder med mange lande involveret og derfor kan man selvfølgelig også få guirlander med mange lande.  


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist