Salg til kunder med CVR Nummer

Vi handler med alle!

Nogle gange så kræver festen, arrangementet, koncerten eller festivallen bare noget helt specielt. Det kunne være et stort antal guirlander, måske et helt personligt banner eller måske engangsservice i et stort antal. Ved disse typer arrangementer er ekstern sparring og planlægning ofte en stor hjælp. Vores samarbejdspartner Mayer Event kan hjælpe jer sikkert igennem hele processen og giver jer det ekstra overskud som i sidste ende skaber et vellykket arrangement. Se mere på www.philipmayer.dk

Disse sager er mange gange til et firma med CVR. nummer, men kan også være en organisation, gymnasium eller et stort universitet og dem kan vil vi meget gerne hjælpe.

Vi har over 10 års erfaring i at skaffe varer og produkter hjem fra hele verden, både med og uden tryk. Vi har et stort Netværk med seriøse leverandører som vi gennem mangeårigt samarbejde har opbygget en stor tillid som gør os i stand til at leverer store mængder festartikler, print eller hvad man nu skulle have brug for til arrangementet..

Vi modtager næsten alle slags kort og vi sender EAN Faktura ud til alle firmaer som har et sådan EAN nr.

Vi sender ikke faktura ud til erhvervskunder med mindre andet er aftalt.


Hvis du har brug for et tilbud eller har en forespørgsel, så er du altid meget velkommen til at ringe til os på:

Fest4all: 6917 1203

Eller du kan kontakte os på vores mail, som vi svarer næsten hele døgnet.

Mail@fest4all.dk