Den (U)hyggelige Halloween Fest

Halloween Bordpynt og sjov!

Hvert år, sidst i oktober måned, der er der Halloween i hele verden og selvfølgelig også i Danmark, det er efterhånden en del år siden denne hyggelige tradition kom til landet og derfor har har vi også fået skabt nogle traditioner.

Den lille Fest med lidt halloween Pynt.
De gennemgående farver i Halloween temaet er orange og sort og derfor er de store og farverige græskar også en super dekoration til at byde dine gæster velkommen ind på.
Skær toppen af græskaret og tak al indhold ud og skær et flot og sjovt motiv i den resterende skal, sæt et lys i bunden og du har de flotteste lamper til din indgang.
Brug en sort dug på dit bord og dæk eventuelt op med orange paptallerkener, så undgår du også opvasken! Pynt bordet med små sjove græskar honeycombs og nogle festlige guirlander og festen er i hus.

Den store Halloween temafest.
Hvis din halloween temafest skal være af den store og vilde slags, så skal der halloween bordpynt, halloween hængepynt og masser af gys og grin, men start med at inviter alle dine venner med et blodigt stykke papir, måske med en afklippet finger (lavet i dej) i kuverten og selvfølgelig en opfordring til at komme udklædt.
Dit festlokale skal pyntes op med sort klæde over det hele, sorte duge, store lysestager med masser af orange stearinlys og selvfølgelig kunsteriske græskar med lys i hjørnerne, måske kunne du også lave et hjørne hvor dine gæster selv kunne udfolde sig med temapynten?

Maden skal være lidt i den tunge ende, prøv med en stor gryderet med blodige tomater, masser af chili og måske "afhuggede fingre og arme" selvfølgelig lavet i brød og ketchup, der skal selvfølgelig serveres "blod" i form af rødvin og rødt saftevand!

Hvis du står og mangler sjov og pynt til din Halloweenfest, så klik på Halloween bordpynt og se det store udvalg til din fest.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.