Firma fest - Hvad skal vi lave?

Firmafesten - Facts og Gode ideer 


Vi har alle prøvet det, den super kedelige firma fest hvor ledelsen og medarbejderne slet ikke er på bølgelængde, men trods det, så skal firmafesten holdes for "det gør man"
Men, det behøver bestemt ikke være som ovenstående eksempel, og det er selvfølgelig mere og mere sjældent nogle fester ender med slagsmål, en truende stemning mellem ledelsen og medarbejder, det skyldes jo nok den mere og mere flade struktur i firmaer, så skellet mellem hinanden ikke bliver så udtalt, men vi er også af den overbevisning at jo bedre festen er planlagt og jo flere ting som gør at man får et sammenhold til festen gør stemningen bedre og derfor færre konflikter.

Vi vil her i blog'en skrive lidt om de temaer - ting du evt. kan foretage dig på en tema dag eller firmafest, så du måske er bedre klædt på til at kunne arrangere et seminar eller den store tema julefrokost.

Hvem deltager i Firmafesten?
Først og fremmest skal du stikke en finger i jorden og finde ud af om der er stemning for årets firmafest, det kan jo være at I lige har været i gennem en stor turn around eller fusion mellem to gamle firmaer, så er det måske tid til at holde en fest for at ryste de to kulturer sammen.
Skal du have alle med, så skal Firmafesten serveres ordentlig og der skal være en god overordnet "gameplan" med evt. tema på dagen eller aftenen.

En god invitation - Ingen kan sige nej!
Lav en farverig invitation eller måske en stilig invitation hvis der er tale om en event hvor dresskoden er lidt mere skrap.
Det skal være fængende og gæsterne skal have svært ved at sige nej - en firmafest de ikke må glip af og hvis en af firmafest aktiviteterne er kast med hestesko, så prøv at hold den i samme tema, så der er en god sammenhæng.

Hvad gider folk til en firmafest?
Vi tror på at alle gider deltage i en firmafest, bare den er arrangeret godt. Hvis du skal holde en Hawaii fest, så skal du sørge for at dine gæster bliver budt velkommen af skønt musik med olietønder, masser af eksotisk udklædte serverings personale, festlig op pyntning med guirlander, sand på gulvet, måske en kunstig palme som drinkskøler og masser af sjove drinks, selvfølgelig med og uden alkohol. 
Hvis du skal lave et ordentligt kickoff for det nye salgs år, et nyt salgsteam, så skal der måske være sat vand over til Hollywood fest eller James Bond tema, med fuld fart på biler, sort pynt, masser af guld og glimmer , selvfølgelig masser af klassisk pop og soul fra den hyrede DJ og dæmpet lys i røde nuancer.

Firma sommerfest
Når sommerferien nærmer sig eller hvis den netop er overstået og firmaet står overfor et efterår med stor travlhed, så er det en god ide med kickoff eller bare en sommerfest hvor alle kan komme og hygge.
En firma sommerfest skal være let og luftig, så måske du har mulighed for at holde festen på firmaets terrasse, en båd eller måske ude i skoven, hvor der er mulighed for at lave sjove konkurrencer - der kunne spilles stikbold, laves skattejagt eller måske et orienteringsløb med sjove opgaver ind imellem. Hvis budgettet er til det, så kunne man rykke ud på en Bisonfarm og lære lidt om disse prægtige dyr, mens man var sammen på kryds og tværs.
Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.