Din vej til gode restauranter og oplevelser

Hos Fest4all elsker vi gode oplevelser og hvorfor ikke dele de gode oplevelser med vores kunder, så vi alle kan komme lidt mere ud, holde lidt flere fester på restauranter og cafe´er og dermed støtte vores allesammens byliv.

Vi vil prøve at komme med nogle gode bud på hvor du kan tage hen og få en god oplevelse, en speciel god oplevelse med mad eller drikke, festlige steder at holde fest og hvad vi nu kan gøre for at støtte den del.

Så, hvis du har en restaurant du ønsker skal på listen, så skriv hvilken og hvorfor, så kigger vi på den og finder ud af om den skal på vores liste.

Spiseliv
Hvis du mangler inspiration til hvor du skal holde din næste fest, holde din næste firmafest eller hvor skal du ud og spise med kæresten næste gang, så tjek lige "Spiseliv" ud, de har bred information om begivenheder, nye restauranter og lækre deals du måske ikke lige selv har set.

Pingvintapas
Hyggelig restaurant i hjertet af Aalborg, her får du hele verden på en tallerken i form af verdensmad, det er mad fra vandet, mad fra jorden og mad fra luften i en smuk komposition som kunderne elsker, Pingvintapas er både restaurant og takeaway, så du kan tage festen med hjem


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.