Vores hjælp til din oppyntning!

Hjælp til oppyntning!


Vi er mange som har stået i den situation ikke at have en ærlig ide om hvad, hvordan, hvor meget oppyntning der skal være til en fest, en studenterfest, en Firma fest eller til den kommende konfirmation.
Den her lille blog vil prøve at give dig et lille skub i den rigtige retning eller ihvertfald i en retning omkring oppyntning til mange af livets fester.
Fest oppyntning kan jo være meget minimal, men kan også være ekstravagant og indtage hele stuen eller festlokalet, du bestemmer helt selv.
Denne liste er bestemt ikke komplet, men vil blive udvidet når tiden er til det.

Man skal altid starte med følgende:
Hvem skal med til festen?
Hvor mange skal der med?
Hvad skal temaet være?


Der er et væld af forskellige temafester, så vi har prøvet at liste nogle af de mest kendte og populære tema fester og kort fortælle vores ideer til oppyntning.

Oppyntning til konfirmation:

Den meget traditionelle fest hvor de unge træder ind i de voksnes rækker. skal du pynte op til din drengs konfirmation, så start med de flotte hvide duge, de fås både i runde og firkantet, find det flotteste stel frem og sæt de flotte skyblå servietter til, så har du et elegant bord, oppyntningen skal være flotte balloner i blå nuancer, i en kombination af folieballoner og gummi balloner.

Hvis det er til fars pige så er konfirmations traditionen, nok mere at dreje  oppyntningen over i de mere lyserøde og pink farver.

Oppyntning til Barnedåb:


Det skal være en verden i lyserød eller lyseblå pynt, så brug de flotte ballonstativer til at lave flotte ballon buketter i hjørnerne, der skal være hotpink balloner, lyserøde balloner eller hvis det er en lille dreng, så brug de lyseblå nuancer sammen med flotte servietter i den gode kraftige Airlaid kvalitet.

Studenter oppyntning:


Når de kære studenter kommer forbi på deres tur rundt deres område, så skal der naturligvis pyntes op, det kan du gøre meget enkelt, da det mange gange er super dejligt vejr, så pynt din terrasse op med festlige vimpel guirlander i de studenter farver som passer. brug balloner med helium til at markere hvor de skal parkere studenter bilen, som mange gange er en gammel lastbil fyldt med bar og disco lys
Sørg for noget let at drikke og noget let at spise, de har måske været forbi 20 andre steder, så vand på flaske er en god ide.

Oppyntning til bryllup:


En af livets store begivenheder, det er et bryllup og naturligvis skal fest oppyntningen være i samme klasse som dit bryllup. Hvis du har tænkt dig at holde et rådhus bryllup, så er det normalt også en mindre fest der bliver indbudt til, så derfor kunne man godt forstille sig en mindre fest i stuen, men derfor kan oppyntningen sagtens være smukke balloner, måske med helium, de kan fås i flotte perlemors hvide med og uden skrift, de kunne fylde hele loftet mens du har de flotteste duge i de farver du ønsker på bordet.
Hvis det er et kirkebryllup, så er det tit og ofte en kæmpe fest, så der skal en del oppyntning til, men hvis du har et flot lokale, så kan mindre også gøre det, start med at lav en selfie station, hvor dine gæster kan tage sjove billeder til dig, som et minde og så sørg for en masse balloner.

Oppyntning til fødselsdag:


Lige fra 1 års fødselsdag til den dag du ikke er her mere, så kan og skal der pyntes op til din fødselsdag, og til fødselsdag skal der altid være flag, det kan være flag guirlander med dannebrogs flag hængt på væggen eller fra lamper og stolper, men også flag på pind til at stille på bordet, hænge på væggen eller bare have i hånden når fødselaren kommer ind i lokalet.

Oppyntning til Oktoberfest:


En af Europas største folkefester som hvert år bliver holdt i München, der er knyttet en særlig oppyntning til denne begivenhed, så hvis du skal holde Oktoberfest, så skal det hele være med de kendte blå/hvide tern, som du kan kan få som guirlander, hængende spiraler, som crepebånd og som mange andre ting, som du kan pynte din egen ølfest med.

Halloween Oppyntning:


I slutningen af oktober måned, der kommer alle de skrækkelige flagermus og skeletter ud af skabet igen, det er nemlig Halloween, hvor oppyntning til fest skal være sort, orange og lilla! Sæt nogle flotte sorte crepebånd, sjove skelet guirlander eller græskar guirlander, som selvfølgelig skal være i et mørkt lokale med sorte duge og blod appelsin drik på bordet.

Oppyntning til jul:


Vi har ikke meget julepynt i vores lille shop, men traditionen med at pynte op til jul er en gammel tradition og derfor er der mange forskellige opfattelser af hvordan den rigtige måde at pynte op til jul er, så du kan være til den meget traditionelle hvor nisserne breder sig over det hele, der hænger kravlenisser alle steder og guirlanderne fra skoletiden hænger alle steder, men du kan også være den mere afdæmpede type, hvor det er lidt smukke hjerter i vinduerne og et smukt pyntet juletræ i moderne farver.

Oppyntning til Nytår:


Når de sidste timer på året skal fejres, så er der heldigvis tradition for at der skal glimmer og oppyntning alle steder. Vi kan forslå mange forskellige ting til Nytår, men en af bestsellerne er guld tema fest, hvor du skal have masser af guld serpentiner, guld knallerter, sjove guldhatte, spændende ballon guirlander med "Happy new year" på snor, så du kan fylde hele din stue med fest og hygge.Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.