Blog om Tips og Tricks - Fest inspiration

Inspiration til temafester

Festpynt eller Pynt til fest kan jo være mange ting, men en ting er sikkert, der er altid muligheder for at være kreativ og lade din indre festarrangør komme til udtryk. Her i denne blog vil vi løbende komme med inspiration til temafester som kunne bryllupspynt inspiration som kunne være hvordan dækker du et smukt og enkelt bord med flotte bordkort, det kunne være Nytårs borddækning inspiration med guld servietter og guldstjerne konfetti, men mange flere vil følge efter...

Herunder har vi samlet lidt fest inspiration til temafester......

Oktoberfest Inspiration:

Har du heller ikke taget fri fra arbejdet og planlagt en tur til den Oktoberfest i München? Du behøver ikke nødvendigvis tage til Sydtyskland for at holde Oktoberfesten på ægte sydtysk manér og finde den gode stemning. Det kan du faktisk gøre hjemme hos dig selv. Læs med her og få inspiration til Oktoberfesten. Hvis du skal have det store overblik over oktoberfesten så se med i vores guide her: Oktoberfest, Hold din egen oktoberfest?

Når du har tøj og musik på plads, samt øl og mad i passende mængder, så skulle oktoberfest stemningen gerne være så godt som hjemme. Oven i det kan du pynte rammerne op så de passer til det sydtyske tema. En ægte bayersk øl fest skal gerne være pyntet op i hvidt og blåt som er de to farver som indgår i det bayerske flag, start med festligt oktoberfest crepebånd til at snurre rundt om stolperne, lig en flot dug på bordet og brug den festlige oktoberfest bordløber til at få bordet til at stråle af Oktobefest, smid nogle dekorative bordskåner under de mange flasker og hæng de flotte guirlander med kringler og store ølkrus ned fra loftet, dekoration til oktoberfesten skal gerne være helt i top, for hvis den ikke er dette så kommer der naturligvis ikke den helt rigtige stemning. Lad dig inspirere af vores store udvalg!

Fest Inspiration til Ballonfest:


Til en børnefødselsdag skal der bruges rigtig mange sjove ting. selvfølgelig skal der mad på bordet, det kan være pølsehorn, grøntsags stave i gulerødder, agurker og hvis man tør, så forsøg med bleg selleri, men forvent ikke det store afsætning på denne. Der skal selvfølgelig også være en kage, nogen boller og måske en slik pose til hver af børnene. Se de flotte Slikposer vi har, de kan fås både helt neutrale eller med en af den kendte figurer som Frozen, Spiderman og andre, men en af de vigtigste ting ved børnefødselsdagen er balloner! Ballonerne kan være pustet op med luft, det kan man gøre med munden eller købe en pumpe, men skal de op og svæve, så skal man bruge helium. Det kan være en god ide at pynte op med både helium balloner som svæver og balloner som er på gulvet, så fylder det rummet og gør det rigtigt festligt. En sjov ide kunne være at lave en guirlande med både folieballoner og gummi balloner, så kan man rigtig være kreativ med farverne, da begge typer balloner kan fåes i mange farver her.

Student dekoration inspiration:


Sidst i Juni måned, der bliver alle de nye studenter udklækket, det er en festlig tid med masser af fester og dermed også en masse festligt pynt. Der er stor forskel på om du skal holde et stort gilde eller du bare skal have klassen forbi på den traditionelle køretur. Hvis du skal holde gilde, måske med telt i haven, så skal du byde dine gæster velkommen med flotte farver, som afspejler den student du er blevet, det kunne være rød, så skal der rødt crepebånd rundt om stolper og hængende fra loftet, skal det være studenter guirlander, studenter balloner. Til bordet, masser af lækker studenter snack bægere med frisk frugt, sjove og festlige drinks med og uden alkohol men begge dele med de festlige studenter sugerør.

Inspiration til temafester til Halloween fest:


Ordet halloween er en sammentrækning af det engelske ”all-hallow-even”, som er et gammelt udtryk for ”alle helgeners aften” - aftenen før allehelgensdag. Her hjemme fejres halloween i børnehaver, fritidsklubber, gymnasier og sågar på plejehjem. Børnene udhuler græskar, så de med stearinlys kan lyse op foran indgangsdøren. På biblioteket kan man høre tænderskærende uhyggelige historier og blive sminket som skeletter eller hekse. Man kan deltage i fakkeloptog gennem byens gader og feste i skolens aula, der i aftenens anledning er dekoreret i sort og mørkviolet med uhyggelige genstande. Eller man kan lade sig friste af butikkernes uhyggelige timetilbud med motorsave og blodrød vin. På arbejdspladser holdes tema-frokost med en uhyggelig menu, og på kollegierne konkurrerer Frankensteins monster, den onde fe og Døden fra Lübeck om at være mest uhyggelig.
Halloween er en forholdsvis ny tradition i Danmark, der er kommet hertil i løbet af 1990’erne, men som nu ser ud til at have fået et rimeligt fodfæste i hele landet. Som så mange andre nyere traditioner, har vi umiddelbart importeret halloween fra USA, men traditionen har sin rod andetsteds og består af elementer fra både kristendommen såvel som folkelige trosforestillinger.
Fest outfit inspiration til Halloween, så er det nok i den mere dystre ende du skal kigge, måske et sort gardin eller lagen og en maske, så er du godt på vej.

Halloween farver og lys:


Når det gælder halloween pynt, er farverne orange, sort og lilla nogle, der altid går igen. Derfor finder du primært disse farver i denne kategori, Vi har sørget for at du kan pynte op med orange LED lamper sammen med de flotte rispapirlamper i sort der vil skabe en flot, næsten skulptur agtig dekoration til din halloween fest. Hvis du vil gøre lidt mere ud af dit fest lokale, så er der selvfølgelig også sorte halloween lys som skal på bordet, måske med en flot sort dug, nogle halloween græskar honeycombs og selvfølgelig halloween balloner, farlige flagermus og meget andet til din halloween fest!

Festinspiration til 18 års fødselsdag:


Hvis du skal holde en festlig 18 års dekoration, så pynt op med sjove farver, alt er tilladt i dag, så sæt alle de farver du har lyst til sammen, det kunne være sjove balloner i alle farver, du kan fylde dem med vores helium, men du kan også fylde dem med luft og sætte dem fast på væggen, på bordet skal der ligge den sjoveste dug, det kunne være den flotte hvide dug med guld prikker eller en hot pink dug hvor du har lavet nogle flotte serviet foldninger, den rigtige inspiration til borddækning til fest.

Inspiration til temafest til Jeres Sommerfest:


De dejlige lyse sommeraftener i August indbyder til sommerfest i haven, parken eller i gården. Hvis du skal holde en festlig sommerfest i gården i dit lejligheds kompleks, så skal du bruge nogle flotte flag vimpler i flotte farver, nogle rødternet duge, nogle gode og solide plastik tallerkner, så dine gæster ikke skære igennem pappet og sidst, men ikke mindst skal der nogle søde små rispapir lamper, enten med lys eller uden, dem kan du få i en masse sjove farver. Sørg for at lav en hyggelig playliste og gem anlægget væk, så dine gæster ikke skifter musik hele tiden. Find en grill frem, køb en stak pølser og sørg for at dine gæster selv tager drikkevarer med, så får de hvad de kan lide at drikke og du spare dig for slæbet. Inspiration til fest oppyntning kunne være flotte hvide duge, friske grene på bordet eller dugen, hvis det er en skovtur.

Inspiration til borddækning fødselsdag:


Skal du holde en lille fødselsdag og savner inspiration til hvordan du kan pynte dit fødselsdags bord, så kunne starte med at finde et lille gavebord, det skal pyntes med masser af festlige serpentiner og fødselsdags flag, så kommer du til bordet hvor dine gæster skal spise mad eller kage, her kunne du holde et grønt tema, måske en grøn dug med friske grene, eller en mørkegrøn bordløber, herpå nogle fine træskiver som lyseholder og måske nogle fine hvide kugle stearinlys - den helt rigtige fest dekoration inspiration.

Inspiration til borddækning til sølvbryllup:


Et sølvbryllup er altid festligt og som inspiration til fest middag, så kunne man lave en flot buffet med store sølvfade, pyntet med mos og grene og selvfølgelig den mad.

Inspiration til borddækning til konfirmation:


Farver: Vælg en farve palette, der passer til konfirmandens personlige stil eller favoritfarver. Du kan vælge pastelfarver til en mere klassisk stil eller mere dristige og lyse farver til en mere moderne stil.
Centrum af bordet:
Skab et centralt punkt ved at placere en smuk blomsterdekoration eller et lysende lysstager i midten af bordet. Du kan også bruge en smuk vase fyldt med grønne grene og blomster til at tilføje liv og farve.
Bestik og servietter:
Vælg en farve og stil på bestik og servietter, der passer til temaet. Du kan bruge enkle hvide servietter og lyse farver på bestikket, eller du kan vælge farverige servietter og matchende bestik til at skabe et mere spændende udseende.
Bordløber:
Tilføj en bordløber for at give bordet et mere formelt og elegant udseende. Du kan vælge en farverig løber eller en enkel hvid eller sort, der matcher temaet.
Tallerkener og glas:
Vælg tallerkener og glas i en farve, der matcher temaet. Du kan bruge farverige tallerkener og glas eller vælge mere neutrale farver som hvid og guld for at skabe en mere sofistikeret og elegant stemning.
Dekorationer:
Pynt bordet med små dekorationer såsom stjerner, konfetti eller personlige favoritter fra konfirmanden. Du kan også tilføje små kort med personlige beskeder eller bordkort med navnene på gæsterne.
Lys:
Brug stearinlys eller LED-lys til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Du kan bruge lysestager i forskellige størrelser og farver for at skabe en unik og personlig stemning.
Tema:
Skab et tema, der passer til konfirmationens stil. Du kan vælge et tema såsom stranden, skoven eller stjernerne og bruge farver, dekorationer og bordpynt, der passer til temaet.

Bordpynt bryllup inspiration:


August måned er den store bryllups måned og hvad enten du ønsker det store bryllup med glimmer og liv musik eller den stille fest, så kan du finde noget pynt hos os. Hvis du tør, så er udendørs bryllup super romantisk og der er så mange muligheder for at lave en sjov, hyggelig og ikke mindst farverig fest. lav din "fest plads" som en stor markedsplads og pynt op med rød ternet duge, masser af hvide guirlander og vimpler og sørg for at den lokale musiker kommer forbi og laver lidt fællessang. Hvis du skal holde en fest indenfor, så skal du have nogle flotte hvide duge på bordene og måske du skal dele dit lokale op i dame afd. og herre afd. så går snakken mange gange bedre end ved traditionel opsætning. Arranger en super dygtig DJ som inspiration til underholdning til fest, en der forstår hvem du er og ikke mindst hvad dine gæster ønsker.

Mad til fest inspiration:


Hvad skal vi have at spise? Et spørgsmål som tit og ofte bliver stillet i forbindelse med afholdelse af fest og især til store fester kan det være en kæmpe opgave at få lavet maden og dertil også serveret mens den er varm. Det er derfor at mange vælger Buffet'en som et godt alternativ. En buffet kan bestå af mange ting, men til mange af de fester med buffet vi har været til, der er forretten blevet serveret ved bordet, mange gange fisk, derefter er hovedretten eller hovedretterne blevet serveret ved buffet. Den måde at gøre tingene på letter det meget mandskabs tunge servering og gør at tingene glider bedre. Buffeten kan serveres i små skåle, således at alle tingene er portions anrettet eller det kan være de store skåle med masser af mad. Hvis du laver en buffet med store fade, så kan du bruge vores små buffet flag til at sætte i maden, så kan alle se at denne ret er fra Frankrig, Italien eller hvor du nu har lyst til at lave mad fra. Pynt også gerne din buffet med flotte tyske flagguirlander til din tyske buffet eller hvis du holder spansk tema hjemme i din lejlighed og menuen står på spanske retter.

Ølsmagning!

Skal du holde fest med venner, familie eller kollegaer? Så er en ølsmagning en god start på festen. I vil opleve nye smagsoplevelser og kunne tale om de forskellige smagsoplevelser. Find den ølsmagning der passer til jer hos www.Beer-Me.dk


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.