Flag til Fest og meget mere.....

Alle lande har deres eget flag, men Flag til fester er noget helt andet.

Der er ikke noget som kan bringe sindene i kog som hvis folk og fjendtligsindene brænder eller "skænder" vores nationalflag, det samme gør sig gældende for alle andre nationaliteter og derfor er flag så populære til markering og fejring af alverdens fester og begivenheder.

Flag kan være mange ting, men de fleste forbinder det nok med et Dannebrog i flagstangen i et dansk kolonihave hus, men der findes flag som markere du er sømand, flag som vimpel, flag til skibe som signalere alle mulige ting, men vi har valgt at have fokus på de flag man kan og bruger mest til livets fester.

Produktion af flagranker:

Vi ved godt at alle vores guirlander og vimpler passer til netop dit arrangement, men vi kan producere næsten alle slags flag guirlander og vimpler, så hvis du skal promovere dine nye chips, slikposer eller den bedste sauce på markedet, så tøv ikke med at spørge os om det du ikke ser! Vi har produceret Flagranker for mange af de store firmaer og vi kan også lave til dig.
Flag guirlanderne bliver lavet på en 130g kvalitets papir, vi kan flamme behandle den, så de kan bruges til messer og udstillinger, formen kan være som du ønsker, det er kun fantasien som sætter grænser!
Skrive en mail på mail@fest4all.dk eller ring til Brian på 22 59 22 08 og hør om mulighederne.

Fødselsdagsflag i papir:

Vi bruger disse flag alle steder når vi skal holde fødselsdags fest for familien, de kommer i mange forskellige udformninger, de kan fås i A4 flag på pind, som A5 flag på pind, som buffet flag som bruges hvis du skal lave en lækker Italiensk buffet, en flot fransk menu, buffet flag er ca. 5 cm høje med en lille spids pind så du let kan sætte den i maden.

Fødselsdags flag i Plastik:

Somme tider skal der lidt mere hårdføre fødselsdags flag til oppyntning, det kan være at du skal holde selskab i et beboer hus og derfor har brug for at guide dine gæster til stedet, her kan du bruge de flotte plastik flag på pind, som holder længe også i regnvejr, du kan få plastik fødselsdagsflag i A4 størrelse.

 

Papirflag til mange lande:

Måske skal din bedste veninde på sabbat år i USA eller din bedste ven på jord om rejse i meget lang tid, der kan være en lang række grunde til at holde en afskeds fest eller en "velkommen hjem" fest og vi har papir flag til mange af de lande hvor unge mennesker tager hen, der er papirflag på pind til USA, Tyskland, Frankrig og mange andre lande....

Flag guirlander i papir:

 Skal der pyntes op til den store fest eller den lidt mindre fest, så har vi også fødselsdags guirlander i papir til mange forskellige lande. Det kan være du skal bruge en spansk papir guirlande til din restaurant eller en fransk papir guirlande til den flotte buffet i kantinen, hvor der serveres fransk fristelser.
Men flagranker i papir kan også bruges til store begivenheder med mange lande involveret og derfor kan man selvfølgelig også få guirlander med mange lande.

Gode grunde til at bruge flag til oppyntning:


Gør Din Fest Farverigere End En Regnbue!
- Vores flag bringer regnbuens magi til din fest. Hvorfor vælge én farve, når du kan have dem alle?

Lad Flagene Danse - Det er Festens Fitness!"
- Hæng dem op, tag dem ned, gentag! Flag hængning er det nye fitness. Få en festlig træning, mens du pynter op!

Hvem Har Brug for Konfetti? Vi Har Flag!
- Konfetti er gammeldags. Flag er den nye måde at fejre på! Mindre oprydning, mere sjov.

Den Hemmelige Ingrediens Bag Alle Store Fester!
- Lad mig afsløre en hemmelighed: De bedste fester har altid mindst ét flag! Det er det hemmelige krydderi for en fest, der huskes.

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.