Hjælp til Drømmefesten

"Værtskab er kunsten at få mennesker til at føle sig velkommen".

Jeg elsker at hjælpe folk med at skabe den dejligste fest for dem selv og for deres gæster.
Om det er en stor fest eller lille fest, om du har mange penge eller få, så er det vigtige for mig at det bliver din drømmefest.
Jeg er optaget af værtskabet. Værtskab er kunsten at få mennesker til at føle sig velkommen til din drømmefest.

Vi ønsker alle, at vores gæster føler sig velkomne og ventede, og værtsskab er at få mennesker til at føle sig velkommen. Værtsskab kan mærkes i hele kroppen. Det er oplevelsen af engagement, at nogen tager sig af mig, glædes ved mit nærvær, at jeg som gæst er både vigtig og værdigfuld.

Værtskabet er i centrum for mig, så du kan få drømmefesten.

Så når jeg planlægger en Drømmefest, så fyldes jeg med ideer, hvor du, som den der skal fejres, føler dig set og fejret, og dine gæster føler sig velkomne og set.

Omtanke er værtskabets hjerte, så alle føler sig velkomne og ventede.

For at få helheden i festen er det vigtigt at der er en rød tråd igennem det hele og det kræver god planlægning. Og kendskab til de mennesker der skal være med til festen. Jeg har ofte efter en fest oplevet gæster give udtryk for ”Ej hvor var det kedeligt” og det synes jeg er så ærgerligt, for alle der holder en fest, gør deres bedste for at det skal lykkes.

Min passion er at lytte til mennesker og tale så jeg får alt det bedste frem i dig og får dine drømme frem, så vi sammen kan skabe drømmefesten for dig.

Det som vi skal tale om, er bla:

Hvad er anledningen til drømmefesten, bryllup, fødselsdag, temafest, julefrokost, sommerfest, jubilæum, babyshower eller andet. Skal det være traditionelt eller utraditionelt?

Hvad skal din rolle være, vært eller er det en anden der er vært? Hvor meget skal du selv lave?

Tema, hvad skal være den røde tråd igennem festen, skal det være vintage, retro, rustikt, natur eller disco fest, der er uanede muligheder

Hvem er gæsterne, hvad kan de lide, hvordan bliver de mødt så de føler sig velkomne, hvordan kommer de ikke til at kede sig?

Er du til store fester eller små intime sammenkomster

Hvad skal være det lille ekstra? Det lille ekstra kan være en lille gave, ved hvert bord, det kan være en softicemaskine eller m&ms som har dit navn på. Det er kun fantasien der sætter grænser her. Og ofte er det godt at bruge det lille ekstra, som en del af pynten som f.eks bordkortet, som kan være en nøglering eller et lille glas med slik i.

 Hvad kan jeg tilbyde:


 Jeg har tre forskellige tilbud at give dig som konsulent eller eventplanlægger:

  1. Vi sætter os og snakker om hvad du drømmer om, hvilken drømmefest du godt kunne tænke dig. Jeg vil hjælpe dig til at finde frem til det der føles rigtigt for dig, for en drømmefest er forskellig fra person til person. Når vi føler at vi er ved at være der og måske har lavet et prøvebord, vender jeg tilbage til dig med en køreplan. Og måske skal vi mødes igen for at lave et prøvebord sammen for at mærke om det føles helt rigtigt, måske er det noget helt andet vi ender op med, fordi det bare føles bedre 
  1. Alt det i punkt 1, og jeg sørger for alle aftaler kommer i hus, og du sørger selv for alt på dagen.
  1. Jeg sørger for det hele.

Lidt om mig og Drømmefesten:

Jeg hedder Berit, jeg har tre børn, Benjamin på 19 og tvillingerne David og Anna på 15. Jeg er uddannet husholdningslærer, pædagog og familieterapeut. Jeg har udviklet en evne til at være kaospilot efter at have fået tvillinger, det kræver stor planlægning, struktur og overblik. Og ro til at det hele nok skal gå.

Min spidskompetence er at lytte så du taler og kommer i kontakt med det du drømmer om, og jeg får ideer når du fortæller og sammen kan vi finde frem til det der føles rigtigt.

Jeg har så længe jeg kan huske lavet fester, hvor jeg elsker at forkæle de gæster der kommer. Og alle de mennesker jeg har hjulpet med deres fester, har meldt tilbage hvor glade de var, uanset om det var en stor eller lille fest. Jeg har lavet konfirmationer, barnedåb, bryllupper, kobber, sølv og guldbryllupper, nytårskure, runde fødselsdage, børnefødselsdage, julefester, kvinde brunches, Ladies night, julefrokoster og nytårsfester. Jeg har lavet fester der er klassiske og vilde, som f.eks en børnefødselsdag hvor hele huset var omdannet til Narnia. Jeg er altid med på det som vil skabe lige præcis din drømmefest. Jeg har en masse samarbejdspartnere, som vil være med til at skabe en festlig drømmefest, så du hele vejen får professionel rådgivning og bliver taget i hånden gennem hele processen, på en måde hvor du vil føle dig tryg.

Kontakt mig på:

Mail: Mail@beritjochimsen.dk
Mobil: 31 13 22 14

 Smukt dækket bord | Drømmefesten - ideer til fest!

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.