Send en Ballon - Ballongave

Ballon som gave!

Du kan sende en Ballon rundt i hele Danmark som et fint alternativ til blomster eller vin. Ballonen bliver pustet op med luftarten helium, bliver dermed svævende og kan blive til en fin overraskelse for modtager, som ved åbning af kassen vil opleve ballonen svæve mod loftet måske med en lille besked.

Kan man få balloner i flere farver og former?

Ja, du kan få balloner i mange foreskellige farver, former og størrelser, men "send en Ballon" er altid folieballoner fordi de holder meget længe og kan tåle at komme ud og ind i varmen. Vi har folieballoner i mange foreskellige farver og former, men alle vores balloner er til samme pris.

Hvem bruger "Send en ballon"?

Alle mennesker kan have brug for en hilsen, det kan være en god kollega som måske er sygemeldt og trænger til en opmuntring, det kan være en farmor som har fødselsdag og bor langt væk eller i disse tider, et kært familiemedlem som er syg og ikke må få besøg.

Hvor længe holder en Folieballon?

En folieballon holder længe, langt længere end blomster eller en æske chokolade, vi plejer at sige at de holder minimum 14 dage, men i mange tilfælde holder de længere med mindre de bliver udsat for spidse ting og sager.

Kan man få leveret "Send en Ballon" hver dag?

Næsten hver dag, men vi kan desværre ikke sende balloner i weekenden. Vi kan sende helt til torsdag, så modtager har kassen fredag og hvis den glade modtager først må åbne pakken søndag, så skriver vi det selvfølgelig på kassen.

Kan man hente sin "send en Ballon" kasse?

Ja, man er altid velkommen til at hente sin pakke på vores adresse. Vi pakker selvfølgelig kassen i sidste øjeblik og sørger for at den er klar til afhentning på aftalt tidspunkt, så du kan være sikker på at du kan tage den direkte ud til modtager.

Kan man sende flere balloner i samme kasse?

JA, du kan sende 2 balloner i hver forsendelse, så vil det være muligt at sende en flot ballon med motiv og måske en flot ensfarvet ballon i matchende farve.

Kan man få en hilsen med i kassen?

Du kan sagtens få en hilsen med i din ballongave kasse, du skriver blot en mail til os hvad du vil have stående eller skriver en besked inde på vores side i notatfeltet, så skriver vi en sød hilsen og hæfter den fast på snoren, så den "svæver" når modtager ballonen.


Du finder alle de fine balloner her

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist