Send en Ballon - Ballongave!

Ballon som gave!

Du kan sende en Ballon rundt i hele Danmark som et fint alternativ til blomster eller vin. Ballonen bliver pustet op med luftarten helium, bliver dermed svævende og kan blive til en fin overraskelse for modtager, som ved åbning af kassen vil opleve ballonen svæve mod loftet måske med en lille ballon hilsen.
-Hvis du vil se det store udvalg, så kig her...

Kan man få balloner i flere farver og former?

Ja, du kan få balloner i mange forskellige farver, former og størrelser, men "send en Ballon" er altid folieballoner fordi de holder meget længe og kan tåle at komme ud og ind i varmen. Vi har folieballoner i mange forskellige farver og former, men alle vores balloner er til samme pris.

Hvem bruger "Send en ballon"?

Alle mennesker kan have brug for en ballon hilsen, det kan være en god kollega som måske er sygemeldt og trænger til en opmuntring, det kan være en farmor som har fødselsdag og bor langt væk eller i disse tider, et kært familiemedlem som er syg og ikke må få besøg.

Hvilke anledninger sender man balloner til?

"Sig det med balloner" så vi har langt over 100 forskellige balloner, så der er helt sikkert noget til enhver anledning, så hvis du har lyst til at sende en ballon med helium til et guldbryllup, hvis dit barnebarn fylder år eller din gamle mor har brug for lidt opmuntring på morsdag, så finder du noget her...

 

Hvor længe holder en Folieballon?

En folieballon holder længe, langt længere end blomster eller en æske chokolade, vi plejer at sige at de holder minimum 14 dage, men i mange tilfælde holder de længere med mindre de bliver udsat for spidse ting og sager.

Kan man få leveret "Send en Ballon" hver dag?

Næsten hver dag, men vi kan desværre ikke sende balloner i weekenden. Vi kan sende helt til torsdag, så modtager har kassen fredag og hvis den glade modtager først må åbne pakken søndag, så skriver vi det selvfølgelig på kassen.
Du kan også få leveret "send en ballon" samme dag hvis du bor i Storkøbenhavn, der vælger du "Doorhub" og følger deres anvisninger.

Kan man hente sin "send en Ballon" kasse?

Ja, man er altid velkommen til at hente sin pakke på vores adresse. Vi pakker selvfølgelig kassen i sidste øjeblik og sørger for at den er klar til afhentning på aftalt tidspunkt, så du kan være sikker på at du kan tage den direkte ud til modtager.

Kan man sende flere balloner i samme kasse?

JA, du kan sende 3 balloner i hver forsendelse, så vil det være muligt at sende en flot ballon med motiv og måske en flot ensfarvet ballon i matchende farve.
Vi sender næsten altid med genbrugskasser, så hvis du modtager en kasse fra os med lidt underlig tekst, så er det fordi vi værner om miljøet og bruger de kasser der er til rådighed.

Kan man få en hilsen med i kassen?

Du kan sagtens få en ballon hilsen med i din ballongave kasse, du skriver blot den hilsen du ønsker skal stå på det lille kort, det gør du inde på selve produkt kortet hvor du bestemmer hvilken ballon du ønsker, så skriver vi en sød hilsen og hæfter den fast på snoren, så den "svæver" når modtager ballonen. du har selvfølgelig også mulighed for at skrive hvornår du ønsker at modtager skal have ballonen.

Lille gave i kassen?.. kan man det?

Ja, vi har hjemtaget lidt sjove gaver og bamser, så du kan få med i kassen hvis du køber "Send en Ballon" så hvis du skal glæde de nybagte forældrene eller måske en lille fantasi hest til en lille fætter du ikke har mulighed for at se, så har du muligheden for at få noget sådan sendt med.


Du finder alle de fine balloner her

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.