Pynt til Fødselsdag!

Alle har et forhold til fødselsdag.

Nogle elsker at holde fødselsdag, andre hader at være midtpunkt men elsker at få gaver, nogle vælger den helt store fest mens andre bare ønsker at være sig selv.
Det er helt op til dig, men vi har her prøvet at samle lidt sjov info om de forskellige fødselsdage du kan støde på igennem livet!

1 års fødselsdag:
Barnets første fødselsdag skal altid fejres med alle de søde mennesker som har været en del af graviditeten og det første år af barnets liv. Der skal lyserøde eller lyseblå pynt og dekoration på bordet og i stuen hvor fødselsdagen bliver holdt.

2-9 års fødselsdag:
Der er stor forskel på de fødselsdage fra 2 til 9 år, nogle vil have prinsesse fest hele barndommen, andre vælger heste og hunde tema mens mange af drengene tit og ofte vælger Cars eller det farlige Pirat tema.
Prinsessefesten kan sagtens holdes i stuen med masser af lyserødt crepebånd, prinsesse servietter og selvfølgelig nogle flotte diamanter. Pirat festen kunne foregå i haven hvis vejret er til det, så lav et skib ud af affaldstræ lav et bord i midten af skibet og læg en flot piratdug på sammen med de flotte kopper og tallerkner med skeletter, skelet guirlande kan du sætte op på nogle stolper sammen med den flotte pirat guirlande.

10 - 17 års fødselsdag:
Fødselsdage i disse år er meget forskellige, der kan sagtens være en 10 årige dreng som ønsker sig Playmobil fødselsdag mens hans kammerat ønsker disco fest så han kan danse med pigerne! Men, vi har både pynt og dekoration til børnefesten og til disco festen så fortvivl ikke, der er flotte disco servietter, masser af dekoration med disco kugler og selvfølgelig balloner og helium til disse fester.

18 års Fødselsdag:
Det år hvor du bliver myndig, du kan få dit kørerkort, kan stemme til folketingsvalg og mange andre ting bliver muligt, når du fylder 18 år. Festen skal holdes sammen med alle dine venner og veninder, måske der hjemme hvor du pynter huset eller lejligheden med festligt pynt, måske med de flotte trafik dekorationer, som du kan hænge fra lamper og bjælker!
Det kan også være du holder en kæmpe 18 års fødselsdag i det lokale selskabs lokale, hvor hele skolen - gymnasiet er inviteret til Hawaii Temafest, så skal der pyntes op med sjove palmetræer, sand på gulvet og masser af festlige sugerør.

30 års Fødselsdag:
Mange fejrer denne dag, hvor mange er flyttet for dem selv, har stiftet familie og måske har lyst til at vise sit hjem frem for alle sine venner og familie.
Der skal balloner, helium og masser af farver til en sådan fødselsdag, så smid en limegrøn dug på bordet, som møder dine gæster efter de er gået igennem et guld dørgardin, strø en masse festligt konfetti ud på bordet og dæk eventuelt med nogle flotte servietter.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.