Bryllups klar - Facts og tips!

Den store dag i ens liv, dagen du har set frem til i lang tid og måske gået og drømt om i mange år...

Men, hvad skal man huske?, hvem skal man have med?, hvad skal vi spise? og mange andre spørgsmål, det vil vi hen ad vejen prøve at skrive lidt om i denne blog

Hvornår:

Det er nok det første spørgsmål som melder sig, men der er ingen regler for hvornår man skal og kan gifte sig, men det er altid en god ide at vælge en dato man kan huske, især mange år efter...

Hvor skal brylluppet holdes?

Der er mange forskellige måder at holde bryllup på, der er nogen som har sparet op hele deres liv for at holde det store kirkebryllup.
Hvis det store kirke bryllup skal holdes, så kan det være en god ide at kontakte en bryllups arrangør, for der er mange ting at holde styr på.
Andre hellere vil holde det mere privat og måske blive viet på rådhuset.
Det er for det meste lidt mindre højtideligt og kan planlægges af parret selv.

Selskabslokale, hjemme i telt eller kro?

Mange bryllupper samler mange mennesker og selvfølgelig er det foreskelligt hvor mange der skal med til bryllup, men hvis du skal holde det på et slot, stor kro med overnatning eller et andet populært sted, så skal du være ude i god tid, mange gange flere år for at få netop det du ønsker.
Mange mennesker vælger den super smarte løsning med telt i haven hvor der kommer et firma og sætter teltet op, lægger et gulv så der kan danses brude vals på et fint gulv og selvfølgelig sætter borde, stole og lys op.

Mad til Bryllup:

En stor del af festen er maden, det er ihvertfald vores opfattelse når vi taler med kommende brudepar. Det kan være at du ikke ønsker den helt store fokus på maden og så kan man lave en aftale med venner og familie at de skal tage mad med, så det bliver en hyggelig sammenskuds middag, men mange vælger den helt store middag hvor der skal være et væld af retter og lækre ting, så der bliver tid ind imellem til taler og andre traditioner.

Fotografering:

Den store dag skal da selvfølgelig foreviges og der er mange steder man kan få taget flotte, sjove og smukke billeder, men det er vigtigt at du tager en snak med fotografen om de ønsker du har, så I er enige om hvad og hvornår, så ingen bliver skuffet på denne dag.
Hvis du har brug for en super dygtig fotograf, så tag et kig på denne side fra smukstilbymea.dk

Ingen fest uden lyd & lys til festen.

Uanset hvilket slags arrangement der skal afholdes, kan Lydtildinfest hjælpe med alt fra kvalitets højtalere, lyseffekter til dansegulvet eller en dygtig dj, så dig og dine gæster kan fyre den af natten lang.
Lydtildinfest sørger for kvalitets udstyr til lave priser, med servicen i top, så du kan læne dig tilbage og lade og danne de perfekte rammer for din fest, med vores festudstyr!
Tag et kig på vores hjemmeside:
Pynt og dekoration:

Til enhver fest skal der pyntes op og Bryllups fest er ingen undtagelse.
Start med at lav en liste og se dit fest lokale eller telt foran dig og forstil dig hvordan det skal se ud, skal du bruge duge, tallerkener, bordkort, bordløber, bordkort holder, skal de være i natur eller diamant formet.
Der er mange ting som du nok kan fornemme og de fleste ting finder du her under vores Pynt til Bryllup kollektion. 

Husk - Vi har også mange fine ting til Sølv bryllup og Guld Bryllup




Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.