Studenter i alle farver

Stort udvalg af pynt til studenter festen


Flere flotte studenterhuer, alt i studenter pynt, små huer som studenter konfetti, studenterhue på pind meget velegnet til blomster dekoration, studenter pynt til både hf og Htx samt gymnasiet.
Denne dejlige og spændende årstid eller sæson vil altid huskes som en af de bedste tider i livet og det skal da selvfølgelig fejres med flot studenter bordpynt og sjov til festen og du kunne bruge vores vimpler til kørslen eller Helium til de mange sjove studenter balloner.

Ikke kun røde og blå studenter.


Der findes som bekendt mange forskellige studenter huer idag i forhold til for 25 års siden, det skal der selvfølgelig også være studenterpynt til, men der er desværre ikke så mange som laver studenter pynt til sorte huer eller lilla studenter pynt, så vi foreslår du kunne pynte din have med crepebånd i lilla eller flotte folieballoner i sort eller lilla. Du kan også finde finde lyserøde ting hvis du bliver Frisør eller pynt i mørkegrøn, hvis du bliver gartner.


I disse tider....

Mange ting har vi oplevet, men at være isoleret fra familie, venner og studenter kammerater, det er de færreste som har oplevet, så alle må tænke alternativt og få det bedste ud af situationen. Da Mette Frederiksen den 12 Marts 2020 meldte ud af vi skal lukke landet ned, så blev alle studerende selvfølgelig også sendt hjem på pigeværelset og derfra har der været hjemmeundervisning de sidste 3 måneder. Nu lysner det heldigvis for en del af de studerende og vi håber og tror på at der kan blive holdt nogle fester, måske bliver det ikke som det plejer med kørsel i de flotte pyntede køretøjer (som du finder pynt til her) eller dans om diverse springvand og andre købstæders varetegn, men en hue ceremoni skal der nok blive og så finder du selvfølgelig også noget dekoration til den fest her. 

Studentertiden er en helt uforglemmelig tid. Det er en tid, som alle gymnasieelever glæder sig umådeligt meget til, derfor bør man sørge at studenten får den bedste tid som muligt , du kan blandt andet sørge for at give en fantastisk gave, som kan være med til at forbedre den festlige tid endnu mere. Du kan også finde mange forskellige guides til, hvordan du finder gode gaver til hende. Her får du dog et par gode ideer til studentergaver til hende.

Giv en Student "En oplevelse"

En nyudsprunget student har i mange tilfælde meget lyst til at komme ud og opleve verdenen, holde et sabbatår og ikke skulle tænke på rapporter og opgaver, man kan derfor overveje at give studenten en oplevelse som gave, det kunne blandt andet være en rejse sammen med en veninde eller ven, men sørg for at rejsen kan byttes, da planerne tit ændres.
Det kunne også være en oplevelse i form af BungyJump, et 2 dages ophold i schelter eller hvad  madlavnings kursus for begynder? Der er masser af muligheder, når man skal give en oplevelse til studenten.

Tøj til studenten

Det rigtige tøj til en student er meget svært! men det kan lade sig gøre, du skal sørge for at indhente en fyldig og velbeskrevet ønskeseddel med størrelser og farver, så du ikke kommer noget med totalt "oldschool" 
Men, hvis du sørger for ovenstående, så kan det lade sig gøre at få nogle flotte billeder med det nye tøj til den kommende studentergilde med vennerne, hvor der selvfølgeligt er pyntet op med flot pynt herfra


Rød student | STX  Blå student | HHX  Lyseblå | HF  Lilla | SOSU  Navyblå | HTX

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.