Konfirmation og traditioner

Konfirmationspynt...

Bordpynt konfirmation eller "Nonfirmation"

Konfirmation af fars pige eller mors dreng er altid en stor fest og til store fester hører det rigtige pynt til konfirmation og borddekoration.
Vi har samlet en masse sjov, flot pynt til konfirmation, så alle kan finde de bordkort, den bordløber eller de servietter de har brug for.

Ideer til Borddækning til piger:

Når der skal dækkes et bord til konfirmation, så kan bordekorationen være en flot hvid dug med Hotpink servietter, en bordløber på midten af bordet ligeledes i hotpink, skal du så gå all inn, så sætter du nogle flotte hotpink og perlemors hvide kuglelys på en glasskål, sørg for bordkort til konfirmation og din konfirmations fest er godt på vej.
Hvis konfirmations festen skal holdes i et telt, så skal der måske bruges noget pynt til loftet, det kunne være de søde lanterner eller nogle festlige vimpler, som du kan finde her, men det kan også være store buketter med helium balloner til konfirmation, som kunne pynte i hvert hjørne med en flot og dekorativ ballonvægt som base.

Ideer til Borddækning til drenge - Bordpynt konfirmation:

Når der skal dækkes et bord til konfirmation, så kan bordekorationen være en flot hvid dug med lyseblå og mørkeblå servietter, en bordløber på midten af bordet i blå, flotte bordkort til konfirmation og skal du så gå all inn her, så sætter du nogle flotte navyblå og perlemors hvide kuglelys på en glasskål og din fest er godt på vej.

Uanset om du skal holde den lille konfirmation eller den store konfirmations fest, så kan du her købe mange af vores ting enkeltvis. Vi har store flotte honeycomb til at pynte din stue eller telt op med, men også små fine honeycomb til bordet, de fås i mange flotte farver, som vil passe din borddækning til konfirmation. Servietter til konfirmation er mange ting, der er mange drenge som ikke syntes det skal være vildt, mens andre ønsker servietter, lys og pynt i spraglede farver, men heldigvis er vi forskellige på det område og vi har det hele.

Vi har selvfølgelig også helium og balloner til din konfirmation

Den sjove bordpynt - det lille ekstra

Det er blevet meget populært at lave små "gaver" til dine gæster, det kunne være du pyntede dine borde med spiselig pynt, som med sikkerhed vil blive et hit eller lavede små æsker med "månegrus" som en lille overraskelse.

Kom skumfiduser, små chokolader eller andet lækkert guf tilfældigt rundt på bordene, som både smager godt og ser flot ud. Du kan enten komme slikket direkte på bordet, i søde cupcake forme eller i fine små poser. Med spiselig pynt kan det aldrig gå helt galt.

 

Sker der for lidt ved bordet? Hvad gør du? Det er faktisk ret enkelt. Selfie sticks, der er sat fast på små pinde, som dine gæster kan holde op til deres ansigter. Det giver en festlig anledning til skøre selfies, sjove snakke og høje grin. Og så skaber de mange selfies super gode minder fra din konfirmation.

Du kan også komme sæbebobler og små søde konfettirør rundt på bordene, der vil gøre din bordpynt ekstra festlig og får dine gæster til tale sammen på helt nye måder!

 

Traditionen med konfirmation:

Konfirmation tradition, er et kirkeligt ritual hvor du bekræfter dåben og hvor gud siger ja til at overholde det han lovede da du blev døbt. mange spørger om du kan bekræfte overfor for gud, men det er faktisk Gud som bekræfter at han passer på dig også i dit ungdoms liv.

Der er flere forskellige måder at bekræfte dåben på, det er noget den enkelte præst bestemmer, men du skal på et tidspunkt bekræfte med trosbekendelsen og vil derefter være konfirmeret, men den bekræftelse er ikke et pejlemærke for meget du tro på gud, blot et bevis på at du har gud med i dit liv.

Under konfirmation i kirken vil præsten mange gange læse et lille vers op som du kan tage med dig videre. Der er mange populære vers indenfor dette og mange af dem siger lidt om dig eller hvad du skal tage dig med ud i livet., det kunne f.eks. være dette: "Salige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn"

Efter kirken, så skal der være fest og skal den holdes i det lokale forsamlingshus eller måske i den sportsklub du spiller fodbold i, så kan du læne dig tilbage og lade dig hylde, da du formentlig har lavet en lang ønskeseddel og har modtaget en masse gaver fra den pinlige onkel og den sjove tante. Måske er bordet pyntet med det flotteste pynt til konfirmation og du dine forældre har indkøbt bordpynt konfirmation så bordet stråler, så kan det kun blive en god dag.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.