Mad til Fest

Mad til fester!


Der er selvfølgelig 1000 vis af måder og ting du kan servere til din fest og det kan være rigtigt svært at vælge, hvad skal der laves af mad til fest, skal det være buffet mad, skal det være pindemadder, skal det være findermad til picnic, men alt afhænger af hvem og hvor du skal holde fest, så vi har lavet en lille liste, som løbende vil blive udbygget og hvor du selv er velkommen til at komme med dine input til hvad du kunne forestille dig at servere som festmad.

Finger mad:
Fingermad er en fantastisk måde at servere lækker mad på en praktisk og let måde. Du kan overveje at servere små sandwich, mini-pizza, små tærter, mini-quiches, små kødboller, frugtspyd eller små desserter, som kan spises uden bestik, det perfekte mad til fest til receptioner og lign. men også fingermad til picnic er meget populært.

Buffet:
Buffet kan være en god måde at tilbyde en bred vifte af forskellige retter til dine gæster. Du kan overveje at servere en lækker salat, forskellige slags brød, forskellige slags kød, grøntsager og dip eller en stor skål med frugt, der er næsten ingen grænser for hvad du kan servere til en sådan buffet, men mad til fest skal være lidt festligt, så der må godt være godt med farver på buffeten
Vi har en masse små skåle, sjove tallerkener, servietter og masser af flot pynt til at buffet' en bliver helt perfekt.

Oktoberfest:
Oktoberfest er kendt for sin traditionelle tyske mad og selvfølgelig masser af den øl, som hedder "Märzen" som bliver brygget specielt til denne anledning, så du kan overveje at servere pølser, kartoffelsalat, sauerkraut, pretzels og en tysk øl eller sodavand. Du kan også tilføje andre tyske retter, såsom Wienerschnitzel, Schweinshaxe (svinekølle) eller spaetzle (tyske nudler).

Sjov mad til fest og fødselsdag:
For at gøre en fødselsdagsfest sjov og underholdende kan du overveje at servere en række små, farverige og kreative snacks. Du kan lave små sandwich med sjove udskæringer, servere små mini-pizzaer med forskellige toppings eller tilbyde små mælkekartoner fyldt med sunde snacks såsom gulerødder, agurker og hummus.
Hvis du skal bruge duge, flag eller andet pynt til fødselsdagen, så klik på linket.

Pindemad:
Pindemadder til fest kan være en sjov og anderledes måde at servere mad på. Du kan overveje at servere små stykker af kød, grøntsager eller frugt på spyd, eller endda små pandekager eller kødboller på en pind. Det giver en sjov måde at servere mad på, og det kan også være lettere for gæsterne at spise, mens de går rundt og socialiserer.

Hawaii fest:
Til en Hawaii fest kan du servere Hawaii mad som kan være retter, der passer til øens tema. Du kan overveje at servere frisk frugt, grillede fisk, grillet kylling, ris, nudelsalat med ananas, små svinekøds grillspyd, eller endda en tropisk frugt-is som dessert.
Vi har pynt til Hawaii fest - du finder det ved at klikke på linket!

Børnefødselsdag:
Børnefødselsdag kan være sjovt og kreativt med børnevenlig mad. Du kan overveje at servere små pølsehorn, mini-pizzaer, små pandekager eller vafler med forskellige toppings, grøntsagsstænger med dip, små sandwiches med skåret frugt eller grønt i form af sjove figurer.
Is er altid populært, så måske kunne du lave din egen is eller også skal du bare sørge for at få købt en kæmpe islagekage - isdesserter til fest er altid populært.

Fest mad på Budget:
Vi skal alle kigge på vores budget til en fest og se om vi har råd til at invitere alle dem vi ønsker, en af de steder man kan spare en del er maden til fest og billig mad til fest kan være kylling, men en god ide kunne også være små retter til en vegarisk buffet

Kylling:
Kylling er en alsidig og billig protein kilde, som kan bruges i mange forskellige retter. Her er nogle ideer til billig festmad med kylling:
Kyllingetacos:
Brug tortilla-skaller, kylling, salat, tomat, løg, ost og guacamole til at lave lækre tacos.
Kyllingefajitas: Steg kylling, peberfrugt og løg sammen med fajita-krydderi, og server det med tortilla-skaller og dine yndlings toppings.
Kyllingesalat:
Lav en simpel kyllingesalat med kogt kylling, mayonnaise, dijonsennep, salt, peber og hakket løg. Server det på brød eller i en salat.
Uden kød:
Hvis du ønsker at tilbyde billig festmad uden kød, er der stadig mange muligheder. Her er nogle ideer:
Vegetarisk chili: Lav en stor gryde med vegetarisk chili, der er fyldt med bønner, grøntsager og krydderier. Server det med ris eller brød.
Pasta med grøntsager: Kog pasta og tilsæt sauterede grøntsager, som f.eks. squash, broccoli, tomater, løg og hvidløg. Tilsæt olivenolie og lidt parmesanost for smag.
Kikærter Curry: Lav en curry med kikærter, grøntsager og krydderier, og server det med ris eller naanbrød.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.