Vimpler og flag - Hvor bruger man dem?

Vimpler og flag


Vi har et meget stort udvalg af denne type flag og vimpler, som bruges til åbent hus hos ejendoms mægler, åbning af ny butik, som pynt til sommerfesten eller måske som dekoration til firmafesten i kantinen.

Mange af vimplerne er fremstillet i plast, men I miljøvenlig plast så vi skåner miljøet, men det gør også at de er særdeles velegnet til brug ved udendørs arrangementer og derfor har vi set dem brugt til karneval og maraton løb på opløbs strækningen. Og vi har også lækre flag og vimpler i papir.

Vimpler på snor, hvor snoren er i nylon er både praktisk til festival og den private fest eller den hyggelige havefest.

Vores flagvimpler findes i både store og små og i flere tilfælde kan de også fås i flere længder. Det er praktisk at have flere størrelser og længder, da de store vimpler kan være voldsomme indenfor i et hus, men derimod flotte og passende i en stor hal f.eks madmarkeder og streetfood arrangementer.


Lille vimpel:

Små vimpler med 18 års, 30 års eller 50 års tal, som kan bruges til din fødselsdag eller hvis en af dine kollegaer som har  jubilæum, men også små fine vimpler i rød, blå og hvide som passer perfekt til din franske, engelske eller måske din lille USA fest!? De findes også i blå og gule, som vil glæde enhver Brøndby fodbold fan, så kan man altid skabe lidt fodbold stemning i stuen derhjemme!

Vimpler til fest: 

Standard størrelse vimpler på snor i mange ensfarvet design, men Vimpler og banner findes også til Spiderman, Frozen og Minnie Mouse. De bruges tit som dekoration under loftet, til vinduet eller måske mellem lamperne til fødselsdage, studenter fester eller til din terrasse når du skal holde en sommerfest.

Store vimpler:

Vimpler på snor i stor størrelse, bruges tit til koncerter, festivaller og store havefester. Hos os fåes vimpler til fest i sølv, guld, blå, røde og flere andre farver, som du kan indramme din terrasse til din store sommerfest eller havefest. Brug alle størrelser vimpler til din fest! mix gerne en stor hvid vimpel guirlande, sammen med de små guirlander i blå, hvid og rød.

Alle vores vimpler findes her.

Flag vimpler:
Disse vimpler har vi ikke i sortimentet, da det er et gammelt håndværk at fremstille de fine vimpler du ser i flagstænger rundt omkring i danmark, de bruges især når der ikke vejer et flot Dannebrog i flagstangen.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer vil blive kontrolleret før de bliver vist

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.